Google Min Bedrift 2017-09-12T15:31:29+00:00

Google Min Bedrift

Slik fremstår du blant søkeresultatene

Med Google Min Bedrift gjør du din bedriftsinformasjon synlig og tilgjengelig i Google, samt i deres kartfunksjon Google Maps og det sosiale nettverket Google+. Dette betyr at dine kunder finner all nødvendig informasjon om din bedrift, uansett hvilken av de ovennevnte Google-tjenestene de benytter.

Vi hjelper deg sette opp din egen Google Min Bedrift-profil. Profilen kan skreddersys med dine egne bilder, åpningstider, adresse og annen informasjon relevant for dine kunder. Legges telefonnummer inn, er kunden bare et skjermklikk unna å kontakte deg. På Google Min Bedrift kan i tillegg dine kunder legge inn sine anbefalinger — en ypperlig måte å fremvise kundetilfredshet der det kan leses av andre.

Hvorfor benytte Google Min Bedrift?

Er du klar til å komme i gang?

Snakk med oss om din bedrifts Google-ambisjoner.